DE PRØVER Å MANIPULERE MEG!

  Ganger 44,471

Jenny Huse

Måned siden

Først og fremst, tusen takk for all støtten og at dere heller ikke gir dere før jeg har fått en offentlig unnskyldning. Jeg vil på ingen som helst måte dra saken, men jeg blir nødt til å fortsette å gi den oppmerksomhet. Etter som de tenker at å være stille skal få diskusjonen til å gå over.
Manipulerer : Den som manipulerer ønsker å oppnå en egoistisk fordel på bekostning av andre. (ledernytt.no/27.02.21)

Kommentarer
Maiken Eira
Maiken Eira 6 dager siden
føler med deg Jenny helt forferdelig hva de har gjort 100% enig med deg.
Tussinussi
Tussinussi 9 dager siden
Jeg er forvirret. Ingen av disse jentene har samfunsnyttige jobber. Sandra lever tilsynelatende av å filme seg selv spise is og gå til frisøren, Carina bor hjemme, bestiller klær fra junkyard og pumper leppene, Amalie henger med ex on the beach-deltakere og har vel ikke noe hun skulle sagt når det gjelder boikotting av "stupid famous people". Samtlige av jentene ønsker å leve av å produsere "stupid" innhold til youtube, hva i alle dager er det de kaster stein i glasshus for?
Emilie Graven
Emilie Graven 29 dager siden
Støtter deg!!
Minnie & Mio
Minnie & Mio 29 dager siden
Omg! Amalie Olsen og Sandra Thoen er så fake, liksom de later som at de er helt uskyldige, jeg støtter deg Jenny!
Victoria Walter
Victoria Walter Måned siden
Så enig! Det er ikke greit å feie sånt under teppet, de at de er så stolte at de nekter å si unnskyld når de rett ut kaller folk dumme og skrudd i hodet, det er sykt skummelt at sånn diskriminerende oppførsel går usett på en så stor plattform
Hallvard Gulestøl
Hallvard Gulestøl Måned siden
Hei Jenny håper dette kommer til og gå over du fortjener en unskylding håper du får det
Tom K
Tom K Måned siden
Trist og se unge jenter ødlegger ansiktet sitt med leppe fyll og gud vet hva du annet du har gjort med kroppen for og prøve og se bra ut. Dårlig forbilde for unge jenter !!!!!! . Ps Du vet det ikke ser normalt ut og ikke bra ?
Tjommi Dagg
Tjommi Dagg Måned siden
Bruh, Splay virker som en flokk hyener som bare bryr seg om penger og er super redd for å bli kansellert.. full støtte til Jenny i denne saken! At Maren har nervene til å invitere Jenny ALENE til møte med alle jentene pluss manager er absurd! Har de aldri hørt om hva som skjedde mot Julius Cesar??
spinnvill15
spinnvill15 Måned siden
Helt ærlig, at du avviser å ordne opp på "privaten" gir et inntrykk av at du kun er ute etter pr siden du krever offentlig unnskyldning. Det får meg til å sitte med inntrykk av at man er "pr kåt" og lite interessert i å ordne opp på en anstendig og ordentlig måte. Og jeg mener det ikke vondt, men mer si hva det kan virke som du gir utrykk for for noen. Saken er kjip men kanskje alle parter trenger å se ting fra alle sider. Noen ganger må man reflektere over egne meninger og synspunkt på godt og vondt. Håper dere får ordnet opp og kan gå videre :)
spinnvill15
spinnvill15 Måned siden
@Gina men sannheten i hele greia er jo at hu følte jeg truffet av noe dem sa. Og de nevnte ingen navn, noe som Jenny gjør i fler videoer og avisa. Da velger hun å synke ganske lavt og ta igjen på en uanstendig måte. Hun sier jo selv i flere videoer at hu er ute etter å promotere seg selv, og da er jo dramaet her en fin måte til å være offer og bli promotert. Jeg har satt meg inn i saken, og lest det som er å lese. Og konklusjonen er at Jenny føler seg truffet uten at det egentlig er ment til hun. Og for å være konstruktiv for de andre så burde ha ordlagt seg på en annen måte slik at noen ikke skulle ha mulighet til å føle seg truffet. Så jeg mener at måten Jenny takler dette på er å helle bensin på bålet. Jeg har ingenting mot Jenny, men jeg avskyr måten hun har håndtert dette på. Hun og de andre er voksne, og da tar man ikke igjen på denne måten. Man løser det på en voksen måte, UTENFOR sosialemedier.
Gina
Gina Måned siden
skjønner hva du mener, men greia er jo at dette startet offentlig. de la ut bilder og videoer av ting de sa om henne, så hvis de skal be om unnskyldning, er det bedre at de gjør det offentlig. ellers fremstår de som feige. de har gjort en feil her og de valgte å poste det, da må de klare å innrømme feilen for ikke bare henne personlig, men resten av Norge også siden de valgte å dele det med alle. det blir dumt å holde unnskyldingen som en hemmelighet for resten av oss. de kan evt. gjøre begge, men de må jo inrømme det de har gjort når det er tydelige bevis.
Lexy Falio
Lexy Falio Måned siden
Så pene bratzen min ❤❤❤
Martine Ludvigsen
Martine Ludvigsen Måned siden
Synes virkelig det er bra at du står opp for deg selv. Har avabonert de andre jentene, etter jeg nå har fått vite hvordan de holder på...vil ikke støtte sånne type mennesker.❤️
Aylar Kuklinski
Aylar Kuklinski Måned siden
Mange tanker strømmet gjennom hodet mitt nå mens jeg så meg gjennom denne videoen. Og for å oppsummere det hele, mest mulig saklig og ryddig: jeg vil mye heller være venn med noen som har operert kroppen sin, fremfor noen som en eller flere ganger kaller folk man er uenig med og ikke liker så godt for dum, og det det som verre er. For greit.. Hvis noen fikser på kroppen sin, ja så kan det skape en smitteeffekt. Og jeg personlig er mest for at man skal føle seg trygg og vel i den kroppen man allerede har. Men samtidig... I noen tilfeller kan det å fikse på noe faktisk ta vekk store byrder som et menneske har båret på i mange, mange år også. Men at det helst skal være absolutt siste alternativ, da jeg først og fremst ville anbefalt å prøve å snakke ordentlig ut om disse kompleksene først, og prøve å finne en eller annen måte å leve med kompleksene. Men jeg har levd såpass lenge nok nå, sett og observert akkurat nok til at selv om jeg ikke har tatt noen operasjoner selv - ja så har jeg likevel forstått at det er ikke alltid det hjelper å "bare ta tiden til hjelp", snakke ut om det også videre. Og uansett, har man likevel ikke snakket ordentlig ut, tatt tiden til hjelp osv, og kanskje tatt en beslutning om å operere på ting... Ja så er det pokker meg ikke greit at omverden stenger en ute, peker, ler baksnakker og slenger dritt om den det måtte gjelde samme hvor pro-natura man måtte være selv, eller ikke. Og tror man at det å kalle folk for dum etc IKKE er noe som særlig yngre mennesker vil kopiere og herme etter enten i skolegården, i sosiale medier, eller what ever. Ja så burde man VIRKELIG ta en virkelighetssjekk! Og igjen... Jeg personlig syns det er mye verre at folk oppfører seg slik mot andre mennesker som disse jentene har gjort mot deg, enn at noen velger utføre diverse operasjoner, forså å våge å være åpen om det etterpå
Samira Muse
Samira Muse Måned siden
They really taught they could silence you😂 ikke gi deg før alle de involverte ber deg unnskyld på offentlig!! Støtter deg 💯
Lone Rolstad
Lone Rolstad Måned siden
Respekt!❤️
Elie Eliassen imai
Elie Eliassen imai Måned siden
Jeg støtter def
Amarat
Amarat Måned siden
Skjønner virkelig ikke hva Jenny har gjort som kan bli sett på som «dumskap» og «galskap»? Hvorfor føler Carina at hun må rive seg i håret av de som følger Jenny? Hvor får de at Jenny ”promoterer kroppspress” fra?
thea lol
thea lol Måned siden
feigt av dem å lure seg unna saken ved å ta det opp privat. når de først tar det på på SOME, så må de «avslutte» det på SOME også. helt enig med deg, de burde si unnskyld på SOME først, så kan DU senere bestemme om du vil ta det opp sammen med de ftf eller ikke.
Astrid Roe
Astrid Roe Måned siden
HEIER PÅ DEG JENNY!!
Sara Skovholt
Sara Skovholt Måned siden
Alle sier det er kult å skille seg ut og å være annerledes; men så fort noen skiller seg ut og kjører på med seg og sitt, så er det plutselig ikke kult lenger og man skal hakke på dem??? Syns det er så dobbeltmoralsk og kvalmt
Asgeir Lie
Asgeir Lie Måned siden
Stå på dette greie du
Yvonne Lillegård
Yvonne Lillegård Måned siden
They talk behind your back, because you’re always in front of them! Bra at du tar dette opp!❤️❤️
Lille laila
Lille laila Måned siden
tusen takk for at du sier ifra når ting ikke er greit! veldig viktig!!
Julia Jørgensen
Julia Jørgensen Måned siden
Stakkar dag❤️
Thea Ness
Thea Ness Måned siden
Mista akkurat all respekt for dem. 📉📉📉For deg fikk jeg skyhøy respekt. Du er helt råå!📈📈📈❤️
Matilde Z.
Matilde Z. Måned siden
Sletter kommentarer også lol hvem tåler ikke kritikk
Helle Marie
Helle Marie Måned siden
står med deg ass
1WeirdPanda
1WeirdPanda Måned siden
"Stop making stupid people famous", Snakker hun om seg selv da? Sånn helt seriøst. så barnslig fjortis vibes fra de jentene. Sånn norsk jente glam kanaler og slik kan jeg lite om, men ble introdusert til deg gjennom tiktok og digger hvor raw du er. Skulle titte på kanalene til jente-gjengen, men det var så uinteressant og basic. Du er en frisk pust, stå på!
Astrid Roe
Astrid Roe Måned siden
enig!
Dideriko
Dideriko Måned siden
Kult men vi spurte ikke
Sun9vah
Sun9vah Måned siden
Queen! Støtter deg 100%!
Celine Eriksen Magnussen
Celine Eriksen Magnussen Måned siden
du er best
Maria Omar
Maria Omar Måned siden
🔥🔥
Doryan Grom Dizdarevic
Doryan Grom Dizdarevic Måned siden
Det du sa med å gå fra et møte med rektor osv. Og at man ikke sitter igjen med noe følte jeg mye av på barneskolen. Det var noen som liksom ødela hele den delen av livet mitt, så var lærerne bare sånn kanskje du bør si unnskyld så hvis jeg kunne godt tilbake i tid ville jeg ikke godtatt halvparten av det de fikk meg til å godta.
Demi Bulgogi
Demi Bulgogi Måned siden
Er så jævlig enig med deg! Nesten så jeg lager en video kun for å understreke poenget i dette! Er helt sjukt hvor trangsynte saueflokken kan bli og hvor ignorante folk faktisk kan være. Sitte der å snakke dritt - for å så ikke tørre å face konsekvensene offentlig. Helt latterlig å se på! You go!!❤️ du er fantastisk og ser drit bra ut😍
Bot59
Bot59 Måned siden
Du er et veldig dårlig forbilde når du velger å ta super masse Botox, rumpe implanter å oppfordre folk til å tro det er noe bra. Så er du dramaqueen. Hehe. Ikke hate, men føler det er veldig barnslig. Dere er gamle nok til å snakke face to face. DET ER JÆVLIG ILLE OM DERE IKKE KLARERE DET. Det er unødvendig drama ass.
Leah Skaftun
Leah Skaftun Måned siden
du e så rå Jenny, backer deg 110%!! 3 mot 1 e sååå unfair
ELVIRA er meg!! Gr
ELVIRA er meg!! Gr Måned siden
Bare kom og så bare stopp og krangle snakk om det for du gjør det værre vis du ikke vil gjøre noe med det da er det bare du som er vrang sorry men bare snakk om det m dem
Demi Bulgogi
Demi Bulgogi Måned siden
Det er jo de som har mobbet henne offentlig, og ikke en gang tørr å si unnskyld direkte til ho? Hva skal Jenny liksom si da? “Eh sorry for at dere mobbet meg, kalte meg dum offentlig og sier jeg skaper kroppspress når dere alle har gjort noe lignende selv men ikke tørr å innrømme det?“ Må være kjipt å leve i en så lite opplyst verden..
Carmen Sandvik
Carmen Sandvik Måned siden
Du er en stor inspirasjon❤️Så sterk❤️
Mia Myhren-Larsen
Mia Myhren-Larsen Måned siden
Stå på Jenny!❤️❤️ YOU GO GUURL
Johanne rosenvold
Johanne rosenvold Måned siden
Still opp i debatten
Nora Karlsen
Nora Karlsen Måned siden
Jeg syntes du er tøff! Du er deg selv å det syns❤️🥰
Miriam Sara
Miriam Sara Måned siden
«Stop making stupid people famous» ja okei, koff e de «famous» da?🤨
Susanne Kelebek Hov
Susanne Kelebek Hov Måned siden
Så bra du fortsetter å stå på ditt! Det punktet du nevnte med å gå med på noe, ta noen i hånden, og etterpå bare "hva var det jeg egentlig ble med på nå?" Den traff skikkelig! Det var slik lærere osv "løste" mobbesaker på skolene jeg gikk på også! Der man satt i møter som ikke hadde noe balanse, der det var flere mot én, og man følte seg presset til å bare bli enig og ferdig, for å komme seg unna, fordi hele situasjonen var så ubehagelig.. Tenk at man må oppleve sånt i voksen alder og. Men jeg synes du er så sterk som fortsetter å stå sterkt i dette. Ikke gi deg! Ved å stå opp for deg selv i denne saken, står du også opp for så mange andre som har vært i samme/lignende situasjon! Og det er så viktig at slike saker kommer fram, sånn at man skjønner hvor galt det er! Heier på deg Jenny!
Amanda Carolina Heredia
Amanda Carolina Heredia Måned siden
❤️
Alma Jensen
Alma Jensen Måned siden
ANOTHER ONE
Andrea Stamnes
Andrea Stamnes Måned siden
Heier på deg!!
That Girl801
That Girl801 Måned siden
Drama Queen😌✨
That Girl801
That Girl801 Måned siden
@Demi Bulgogi Jeg har lest meg opp i saken men denne kommentaren handler ikke om det. Det handler om at hun forteller om silikonen men viser ikke rumpa og er stolt av det... litt spesielt og grunnen til at jeg kommenterte det på denne videoen var fordi 1. tittelen DE PRØVER OG MANIPULERE MEG😂 2. Hun forteller bare hva de har gjort 3. De ville jo bare orde opp selv om hun bare vil ha offentlig unnskjyld så må man vite hva man har gjort galt 4. hun tror at det blir 4 mot 1 haha det vet man ikke før man er der. DRAMA QUEEN😌✨
Demi Bulgogi
Demi Bulgogi Måned siden
På hvilken måte?😂 les deg litt mer opp på saken før du uttaler deg
Sølvi Tønnessen
Sølvi Tønnessen Måned siden
Hadde ikke peiling på noe av denne situasjonen, jeg følger ikke såkalte influensere. Men har nå oppdatert meg, og det jeg sitter igjen med er at du er en reflektert, fornuftig jente. Stå på videre, ikke la dem knuse deg, jeg har en fin mistanke om at du har mer og komme med enn de andre som må mobbe slike som deg for å bygge opp sin egen selvtillit.
HildeChristina
HildeChristina Måned siden
“Stop making stupid people famous” Det smalt fra rett høl i grunn. Som jeg sa til deg på Instagram, at de forventer at du skal møte de alene er LATTERLIG. Hadde ikke corona vært en greie så hadde jeg stilt opp på din side selv. Hadde de beklaget hendelsen så hadde de tatt kontakt personlig. «Hei, vi beklager skikkelig assa, men får en tredje person til å oppfordre til et møte hvor du står alene mot 3 andre + managere!» Idiotisk. Ikke gi deg, du har virkelig mye å bidra med og de typisk norske influenserne føler seg bare truet og kan gå og ta seg en bolle.
Victoria Borgenholt
Victoria Borgenholt Måned siden
Unnskyld meg, men assa hvorfor gjør du dette?
nikki
nikki Måned siden
off yourself 😐
Demi Bulgogi
Demi Bulgogi Måned siden
Hva mener du?
Sadiss Hus
Sadiss Hus Måned siden
hvorfor ikke?
Aleksander
Aleksander Måned siden
Det er ikke lett detta her, men det virker som at du takler dette på en voksen og reflektert måte! Vil du si at den økte isolasjonen pga koronatiltakene har ført til at dere jenter er mer "harde" og tørste etter drama? SLUTT Å SLÅSS A JENTER, dere er fine alle sammen :)
Marie Frud
Marie Frud Måned siden
Når sandra sier stop making stupid people famous, unnskyld men hva gir henne retten til å bli famous og bestemme hvem som er dumme hva er det som gir henne retten på det men ikke andre liksom ahh
FinnLinn
FinnLinn Måned siden
Som ei halvt vietnamesisk norsk jente som har opplevd mobbing og utestenging fra ung alder fordi jeg "skilte meg ut" så holder jeg med deg, Jenny. Det at de fikk daglig leder i Splay til å prøve å "skvære opp" er bare helt på bærtur. De fortjener absolutt konsekvenser for det de har sagt, og de burde ha tatt ansvar for drittslenginga. Når de først skal slenge dritt offentlig, og så forsvare seg for det de gjorde mot deg offentlig så burde det faktisk ikke være så sjukt vanskelig for de å gi en real offentlig unnskyldning hvor de legger seg flat uten å tråkke rundt salaten.
Molded Beef
Molded Beef Måned siden
elsker deg!!!!!!
Jillian Bil
Jillian Bil Måned siden
Bb make one in English :( 💕
Eyrún Sara Ivarsdóttir
Eyrún Sara Ivarsdóttir Måned siden
Jeg var i en IDENTISK situasjon med noen populære jenter fra skolen som hengte meg ut sånn som sandra og de gjorde på snappene dems etter at jeg hadde snakket om ting jeg ville skulle bli tatt opp og snakket mer om. Var i samme posisjon som deg så jeg kjenner meg igjen...
Ange-Clara
Ange-Clara Måned siden
She said it herself «and I stand by that» DET ER INGEN MISFORSTÅELSE
S
S Måned siden
Hvis Amalie og Sandra hadde vært så modne, så har de tatt kontakt med deg privat for og prøve å ordne opp. Ikke gått gjennom noen som jobber på Splay kontoret. Det at Sandra sier «don’t make stupid people famous». Altså hallo du er ikke den værste influenceren i Norge. Det er andre å ikke bare deg. Sandra har tatt slankeoperasjon og gjemt det bak kosthold og trening. I tilleg tatt fillers som Amalie også har gjort. De er ikke noe bedre selv tbh. Du er veldig sterk som kommer ut med dette Jenny! Heier på deg 🤍
Green tea Asmr
Green tea Asmr Måned siden
jenny we gotchu u go girlll
Leandra Soderman
Leandra Soderman Måned siden
🥺 dumt at du må bli behandla sann her.
Grete Marie
Grete Marie Måned siden
dette er så braaaaaaa!!! my respect for you 📈📈📈📈📈📈📈📈
Tabitha Grose
Tabitha Grose Måned siden
hi! i really want to watch a video of urs i was wondering if u could make one in english for fun? if not i understand! x
Jessica Salt
Jessica Salt Måned siden
Qeen👑
Thea V
Thea V Måned siden
Du er et bra forbilde🧡
Ingrid Linnea
Ingrid Linnea Måned siden
Du er så jævlig bra forbilde
Julie.YT. Rar
Julie.YT. Rar Måned siden
Folk kan mene hva de vil, men disse jentene er for det 1. mye eldre, 2. Har en stor plattform og mange følgere som da vil hate på deg uten å tenke. Dette er rett og slett bare slemt. Hold saken din! Du er den rette personen i dette og veldig smart. Du snakker facts
Stine Nygård
Stine Nygård Måned siden
Elsker virkelig dette! Du står sykt opp for deg selv og det motiverer andre. Kunne ønske jeg var så tøff som du er nå 👏🏼 good job gurli💕💕💕
Lina Ringsaker
Lina Ringsaker Måned siden
Fyf stå på jenny! Amalie og co kanne pelle seg vekk
Marielle Andersen
Marielle Andersen Måned siden
Er så bra du står opp for deg selv!! Digger d
Kul du
Kul du Måned siden
Perioooood
Frida Nøsterberget
Frida Nøsterberget Måned siden
Adrian Vitalia
Adrian Vitalia Måned siden
I would fucking fight for you❤
Martina Ranvik
Martina Ranvik Måned siden
Sykt bra sagt!!! Støtter deg 100%💕
Alisha Isabella
Alisha Isabella Måned siden
Go on gurl!! Du er veldig tøff som sier det du mener! ❤️ du er mitt forbilde! Elsker deg❤️😍
heidi hansen
heidi hansen Måned siden
Bra sakt❤️❤️❤️ You go girl
Nova Maria Lie
Nova Maria Lie Måned siden
yesssss
fridgegyal
fridgegyal Måned siden
U GO GIRL❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ LOVE THIS
Sandra
Sandra Måned siden
Du har 100% rett i dette Jenny og du er et viktig forbilde❤️ hele den gjengen har fått en unfollow fra meg iallfall😌
mille karlsen
mille karlsen Måned siden
kjenner meg veldig igjen. Bra du tar opp dette 💕🙌
Ida Elise
Ida Elise Måned siden
Vi heier på deg!
Frida Seemann
Frida Seemann Måned siden
heier på deg Jenny, blir flau på jentenes vegne....
Erika Halvorsen
Erika Halvorsen Måned siden
😍😍
Erika Halvorsen
Erika Halvorsen Måned siden
louder babe!!
S E
S E Måned siden
👏🏽👏🏽👏🏽
Thea Severine Sliper Helset
Thea Severine Sliper Helset Måned siden
Du er rå!!! ❤️
Bella Andersson
Bella Andersson Måned siden
du er en helt fantastisk person jenny, og det er helt feil at de jentene skal gå opp mot deg og ikke gi deg en personlig melding. you go girl!!!!
arbnoraaa berisha
arbnoraaa berisha Måned siden
De er bare sjalu på deg! Du er så pennnn!!!!!
Bella Andersson
Bella Andersson Måned siden
PERIOD JENNYYYYY!!!! STØTTER DEG 110% I DENNE SAKEN QUEEENNNN
Nora Muruud
Nora Muruud Måned siden
Just in case burde du ha en advokat sånn til siden i tilfelle de prøver på seg noe mer❤️ De vil bare ha fokuset bort fra hva de faktisk gjorde...
laurynas sernas
laurynas sernas Måned siden
Brur fiks nettet ditt. Du hakker
Ida Huslænde
Ida Huslænde Måned siden
Du er helt råå!!
bejjwns bejejdhsh
bejjwns bejejdhsh Måned siden
LOOL du vet at splay bare vil redde rævva dems fordi hvis de tre jentene blir cancelled så taper de også penger?? Så jævlig fake de er de bryr seg ikke en dritt om å si unnskyld, hadde de villet sagt det ville de gjort det rett etter de kalte deg dum, og ikke flere år SENERE når de blir confronta med det! Heier på deg jenny ikke la deg blir lurt og ikke møt opp til møte
Kvhk Nhknn
Kvhk Nhknn Måned siden
@Hxez Mad så du støtter 3 mobbere istedet for mobbeofferet som faktisk står opp for segselv? I mean u do u men da er u obv på feil side my guy🤣🤣🤣🤣
Hxez Mad
Hxez Mad Måned siden
Ånen, de vil redde forretninga dems. Fy faen, Jenny er jævla fake selv.
bejjwns bejejdhsh
bejjwns bejejdhsh Måned siden
@Tuva Lorentse Hahha hvor? sist jeg sjekket er det bare hvite mennesker så mangfold er det ikke. Og hvis det finnes er de veldig FÅ og får IKKE nok oppmerksomhet de må jobbe hardere pga de ikke er hvite.
Tuva Lorentse
Tuva Lorentse Måned siden
@bejjwns bejejdhsh Det er ganske mye mangfold når det gjelder influencere egt
bejjwns bejejdhsh
bejjwns bejejdhsh Måned siden
seriøst du er den mest ekte influenceren i Norge, jeg utlandsk selv og er så glad at endelig noen som ikke er norsk får oppmerksomhet. synes synd på barn som ikke er etnisk norske som føler seg utenfor fordi det ikke finnes mangfold blandt norske influencere. hadde dette foregått i andre land hadde det fått større ippmerksomhet, jeg digger deg plis ikke la de jentene manipulere deg til å bli venn med deg! Du er sterk alene og skinner mer ❤️❤️❤️❤️❤️
Hedda Strandberg Vestby
Hedda Strandberg Vestby Måned siden
Jenny er grunnen til at jeg ser på NOpost😍 love youuu😘😘
Kemmer Trey
Kemmer Trey Måned siden
0:41 von.lol
q3er6t7y8u
q3er6t7y8u Måned siden
FLAUT at nå skal de liksom si unnskyld og at det er snakk om at det har vært misforståelser, når budskapet deres var VELDIG tydelig. Kan de ikke stå for hva de mener engang når de blir konfrontert? feIGT. Norske influencere i et nøtteskall bare prater tull
Ingeborg Stenstadvold
Ingeborg Stenstadvold Måned siden
Fy faen du er så bra Jenny
Esther Arienne
Esther Arienne Måned siden
Heier på deg🙌🏽🤩
Felicia Sandman
Felicia Sandman Måned siden
Wow! Du formulerer deg så bra på mailen tilbake 🙌🏼 creds✨❤️
Maria Ellingsen
Maria Ellingsen Måned siden
så bra jenny at du ser hva som skjer her, dette er ikke riktig selvfølgelig skal dem si unnskyld til deg💓støtter deg.
bertie b
bertie b Måned siden
shit!
Camilla halz〈3
Camilla halz〈3 Måned siden
Stå på krava!!!
FALSKE FORBILDER MOBBET MEG
11:50
Jenny Huse
Ganger 70 k
STORYTIME: EKSEN MIN STALKER MEG
11:22
Kreft//Storytime
20:21
Jenny Huse
Ganger 98 k
TESTER MATNYHETER 2021!! DEL 1
27:38
Jenny Hagen
Ganger 49 k
Tester årets matnyheter (kaotisk)
13:57
Jonas Braaten
Ganger 20 k
BUTT IMPLANTS VLOG//ISTANBUL
13:27
Jenny Huse
Ganger 96 k
DAY IN THE LIFE OF A LONELY YOUTUBER
27:54
emma chamberlain
Ganger 4,6 mill
BLOGGERNE=DISKRIMINERENDE?
09:19
Jenny Huse
Ganger 22 k
SIDEMENS GOT TALENT
1:13:21
Sidemen
Ganger 8 mill
Justin Bieber - Peaches ft. Daniel Caesar, Giveon
3:18